Dag van de Architectuur 2013

Praktisch

Contact

Dag Van de Architectuur 2013
Vlaams Architectuurinstituut vzw
Jan van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

Tel: 03 242 89 64

e-mail: info@vai.be

 

Op zondag 13 oktober 2013 kan je tijdens de Dag van de Architectuur verschillende architectuurprojecten ontdekken in jouw regio of daarbuiten. Tussen 10u en 18u kan je een groot aanbod aan opengestelde gebouwen en activiteiten bezoeken. De rondleidingen worden gegeven door de architect zelf of een deskundige architectuurgids. 

Indien een rondleiding of activiteit volzet is, proberen we een extra moment te organiseren. 

PROJECTEN

We tonen projecten van de Westhoek tot het Maasland. Meer dan 90 initiatiefnemers werken mee aan een uitgebreid aanbod activiteiten rond architectuur.

Opengestelde gebouwen zijn vrij toegankelijk tussen 10u en 18u. Uitzonderingen staan expliciet vermeld bij de informatie over het gebouw. Het startuur van de rondleiding is terug te vinden op deze site. De rondleidingen zijn gratis, tenzij anders vermeld. 

Tijdens de Dag van de Architectuur kan je ook deelnemen aan diverse rondleidingen, wandel- en fietstochten, tentoonstellingen, lezingen, debatten en masterclasses. Reserveren is verplicht via deze site of 03/ 242 89 64. Als je op voorhand reserveert, ben je zeker van je plaats.

TOEGANKELIJKHEID

Alle gebouwen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, tenzij anders vermeld bij de informatie over het project. Indien nodig kan je steeds beroep doen op een VAi-host.

BETALEN

Je kan online reserveren en betalen met creditcard of bancontact. Online betalen is gratis. Indien je niet online betaalt wordt er een administratiekost van € 1 per ticket aangerekend. Stuur in dat geval een mail met en vraag voor reservatie naar stefan.siffer@vai.be. Wij sturen u vervolgens een betalingsverzoek.

 

SURF VOOR EXTRA INFO

De krant beperkt zich tot de basisinformatie. Op  deze site vind je gedetailleerde informatie over alle projecten. Bij elk project vind je een uitgebreide beschrijving, een plan, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en slimme links naar andere interessante projecten uit het programma.

Ten slotte kan je op de website terecht voor het samenstellen van ‘Mijn Dag van de Architectuur’, het kiezen voor reeksen samengesteld door bekende Vlamingen en zoveel meer.

 

LEGENDE

♥ ‘Mijn Dag van de Architectuur’

Als u klikt op dit symbool voeg je een project toe aan ‘Mijn Dag van de Architectuur’. Op die manier kan je al jouw te bezoeken projecten bijhouden op één plaats. 

 

Reservaties

Als u klikt op dit symbool komt u terecht in het reservatiesysteem van de Dag van de Architectuur. 

 

Fietsroute

De activiteit is een fietsroute. Voor fietstochten spring je op je eigen fiets of maak je gebruik van lokale fietsverhuur. De organisatoren van de Dag van de Architectuur verhuren zelf geen fietsen.

wandelroute

 

infopunt?

In elke stad is er een centraal infopunt. Hier kan je op de Dag van de Architectuur alle informatie krijgen over het programma, de rondleidingen en de activiteiten. Stadsplannen kan je downloaden op  www.dagvandearchitectuur.be en zijn verkrijgbaar op de infopunten.

 

 

Home Praktisch Mijn Dag Registreer/login
Mijn Dag ❤ / Mijn reservaties
Je moet ingelogd zijn om
te kunnen toevoegen aan 'mijn dag'.