Praktische informatie

INFOPUNT
In elke stad is er een centraal infopunt. Hier kan je op de Dag van de architectuur alle informatie krijgen over het programma, de gidsbeurten in de gebouwen en de tours in een stad of regio. Stadsplannen kan je downloaden op deze website en zijn verkrijgbaar aan de infopunten. Alle gebouwen zijn geheel of gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers, indien nodig kan je een beroep doen op een VAi-host.

OPENGESTELDE GEBOUWEN
Alle opengestelde gebouwen zijn vrij toegankelijk van 10u00 tot 18u00. Uitzonderingen staan expliciet vermeld bij de informatie over het gebouw. De gidsbeurten in de opengestelde gebouwen starten om 14u00, 15u00 en 16u00 en zijn gratis, tenzij anders aangegeven. Reserveren is aangewezen via het inschrijvingsformulier op deze website of telefonisch op 03/257 52 13. Als je op voorhand reserveert, ben je zeker van je plaats.

Hiernaast vind je per stad het overzicht van de opengestelde gebouwen. Je kan er ook voor iedere stad een plannetje downloaden met aanduiding van de opgengestelde gebouwen. Je kan de locaties ook opzoeken op de Google maps-kaart die we in samenwerking met www.vlaamsearchitectuur.be samengesteld hebben.

STADSRONDLEIDINGEN EN TOURS
Voor een stadsrondleiding, fietstocht of bustour is reserveren verplicht via het inschrijvingsformulier op deze website of telefonisch via 03/257 52 13. Een wandeling / fietstocht kost 8 Euro, een bustour 15 Euro, tenzij anders aangegeven.

BETALEN
Je kan online reserveren en betalen met creditcard of bancontact. Indien je niet online betaalt wordt een administratiekost van 1 Euro per ticket aangerekend.

UPDATES
Indien een rondleiding of tour volzet is, zal een extra rondleiding georganiseerd worden. Surf naar deze website voor de meest actuele informatie.

Terug

 
partners